Mobil: +36 30 946 0077
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bemutatóterem: 2131 Göd, Szabadságharcosok út 4/1

Salli Elbow Rest, speciális integrált alkartámasszal ellátott ergonomikus nyeregszék

Salli Elbow Rest, speciális integrált alkartámasszal ellátott ergonomikus, gerinkímélő nyeregszék, A1-es minőségű bőrből, klasszikus egésznyerges (Classic – csak hölgyeknek ajánlott) vagy osztott nyerges (Twin – unisex szék, uraknak és hölgyeknek ajánlott) kivitelben (Finn termék)

Krómozott vagy fekete légrugóval; krómozott vagy fekete alumínium lábakkal és műanyag görgőkkel; állítható ülésmagassággal és dönthető üléssel. A 2014-es színskála 16 bőrszínt és 8 műbőr színt foglal magában. Javasolt terhelhetőség 120 kg.

A speciális alkartámasz segít a kar megtámasztásában mindazoknak, akik „nehéznek” érzik karjaikat – kedvelt modellje szájsebészeknek és plasztikai sebészeknek.

Fogorvosok illetve sebészek, szájsebészek számára ajánlott modell.

  • Salli Elbow Rest Classic klasszikus egésznyerges változat - csak hölgyeknek ajánlott.
  • Salli Elbow Rest Twin osztott nyerges változat - unisex szék, uraknak és hölgyeknek ajánlott.

salli-elbow-rest

Illusztráció: Salli Elbow Rest speciális integrált alkartámasszal ellátott ergonomikus nyeregszék, alkartámasszal. A képen látható modell Twin - osztott nyerges változat (unisex szék, uraknak és hölgyeknek ajánlott).

 

Oldal tetejére