Mobil: +36 30 946 0077
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bemutatóterem: 2131 Göd, Szabadságharcosok út 4/1

Salli Strong speciális, ergonomikus nyeregszék

Salli Strong ergonomikus nyeregszék, A1-es minőségű bőrből, osztott nyerges kivitelben (uraknak és hölgyeknek ajánlott) (Finn termék)

 

Extrán terhelhető Salli nyeregszék verzió: javasolt terhelhetősége 150kg.

Túlsúlyos felhasználóknak ajánlott modell.

Krómozott vagy fekete légrugóval; krómozott vagy fekete alumínium lábakkal és műanyag görgőkkel; állítható ülésmagassággal és dönthető üléssel. Nagy, 60cm-es átmérőjű görgőtartó karusszellel. A 2014-es színskála 16 bőrszínt és 8 műbőrszínt foglal magában.

A Salli nyeregszékek kifejezetten ajánlottak felnőttek valamint iskoláskorú gyermekek helytelen ülésből adódó gerinc-deformációinak megelőzésére és rehabilitálására.

Széleskörűen alkalmazzák fogorvosi-, szemész-, fül-orr-gégész- és egyéb orvosi rendelőkben, laborokban, optikusoknál, valamint masszázs-, fizioterápiás-, kozmetikai-, és fodrász szalonokban és természetesen irodákban is.

 

salli-strong

Illusztráció: Salli Strong, extrán terhelhető ergonomikus nyeregszék: Twin, osztott nyerges kivitel – uraknak és hölgyeknek ajánlott

 

Oldal tetejére