Mobil: +36 30 946 0077
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bemutatóterem: 2131 Göd, Szabadságharcosok út 4/1

Salli Multiadjuster speciális, ergonomikus nyeregszék

Salli Multiadjuster ergonomikus, gerinckímélő nyeregszék, A1-es minőségű bőrből. Speciális osztott nyergének osztástávolsága állítható (Finn termék)

 

A modell uraknak és hölgyeknek egyaránt ajánlott, állítható osztástávolságát elsősorban az urak értékelik.

Krómozott vagy fekete légrugóval; krómozott vagy fekete alumínium lábakkal és műanyag görgőkkel; állítható ülésmagassággal és dönthető üléssel. A 2014-es színskála 16 bőrszínt és 8 műbőr színt foglal magában. Javasolt terhelhetőség 120 kg.

Különösen Senior úriembereknek, illetve mindkét nem általi közös használatoknál ajánlott.

A Salli nyeregszékek kifejezetten ajánlottak felnőttek, valamint iskoláskorú gyermekek helytelen ülésből adódó gerincdeformációinak megelőzésére és rehabilitálására.

Széleskörűen alkalmazzák fogorvosi-, szemész-, fül-orr-gégész- és egyéb orvosi rendelőkben, laborokban, optikusoknál, valamint masszázs-, fizioterápiás-, kozmetikai-, és fodrász szalonokban és természetesen irodákban is.

salli multiadjuster

Illusztráció: Salli Multiadjuster nyeregszék – állítható osztástávolságú osztott nyeregszék – uraknak és hölgyeknek ajánlott – uraknak különösen ajánlott

 

Oldal tetejére