Mobil: +36 30 946 0077
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Bemutatóterem: 2131 Göd, Szabadságharcosok út 4/1

Salli Swing ergonomikus nyeregszék

Salli Swing ergonomikus nyeregszék, A1-es minőségű bőrből, osztott nyerges kivitelben (uraknak és hölgyeknek ajánlott) (Finn termék)

 

Mélyizom tornára alkalmas billegő mechanizmussal ellátott – felhasználható a hosszúra nyúló munkaórák során a derék és a hát átmozgatására.

Legújabb változatánál a billegő mechanizmus érzékenysége állítható.

Krómozott vagy fekete légrugóval; krómozott vagy fekete alumínium lábakkal és műanyag görgőkkel; állítható ülésmagassággal és dönthető üléssel. A 2014-es színskála 16 bőrszínt és 8 műbőrszínt foglal magában. Javasolt terhelhetőség 120 kg.

Irodai felhasználásra különösen ajánlott modell.

A Salli nyeregszékek kifejezetten ajánlottak felnőttek valamint iskoláskorú gyermekek helytelen ülésből adódó gerinc-deformációinak megelőzésére és rehabilitálására.

Széleskörűen alkalmazzák fogorvosi-, szemész-, fül-orr-gégész- és egyéb orvosi rendelőkben, laborokban, optikusoknál, valamint masszázs-, fizioterápiás-, kozmetikai-, és fodrász szalonokban és természetesen irodákban is.

salli swing 01

salli swing fit

Illusztráció: Salli ergonomikus nyeregszék: Swing, mélyizom tornára alkalmas billegő mechanizmussal, osztott nyerges kivitel – uraknak és hölgyeknek ajánlott

Oldal tetejére